Valg af coach

Når du skal vælge en coach er jeg sikker på at du finder masser af guides og anbefalinger, hvor du får gode råd til dit valg. Gode råd der handler om at kigge efter faglig baggrund, erfaring, specialer, uddannelser og en masse andet. Brug dem endelig!

Som udgangspunkt tror jeg, at de fleste af os coaches med international certificering arbejder efter etiske retningslinjer og certificeringskrav der i store træk ligner hinanden. Vi arbejder med mange af de samme problemstillinger og bidrager til, at du finder frem til løsningen på det du tumler med.

At indgå i et coachingforløb er en personlig sag og derfor er dit valg af coach måske en stor beslutning. Jeg tror på, at du er eksperten i at finde ud af, hvilken løsning der er bedst for dig.

Hvorfor Mobilcoaching?

Valg af coach-Hvorfor mobilcoaching

Mobilcoaching er en mobil og fleksibel løsning, hvor det er din coach der kommer til dig, når du vælger et personligt forløb. Dit personlige forløb lægges, hvor og når det passer ind i din hverdag. Eftermiddag, aften og weekend.

Når du vælger et personligt forløb med Mobilcoaching, giver det dig mere overskud, som du kan bruge på at skabe forandringer i dit liv.

Med Mobilcoaching sparer du tid og energi fordi du undgår at:

  • Tage fri fra job
  • Finde ud af hvor du skal hen
  • Finde vej
  • Bruge tid på at komme frem og tilbage
  • Finde et sted at parkere

Kan Mobilcoaching være en løsning for dig?

I en travl hverdag kan det være en bekvem løsning for dig. Måske er mangel på energi og overskud netop kerneområder i det du ønsker coaching i?

Dét du skal sørge for er at have et sted, hvor vi kan arbejde uforstyrret og så skal du ellers være klar til at sparke røv med de forandringer du ønsker.

Vil du spare tid og energi på dit personlige coachingforløb så kontakt mig her